LEX VAN DER BURG
LEX VAN DER BURG
Ik ben algemeen fysiotherapeut en praktijkeigenaar van De Pasch. In 1995 heb ik samen met mijn collega Martin van Vliet de combinatie van fysiotherapie en fysiotraining in Apeldoorn geïntroduceerd. Op dat moment was dat in het Westen van Nederland al vrij populair, maar hier bestond het nog niet.
Ik ben een actieve sporter, altijd al geweest. Behalve dat ik sport, haal ik ook veel voldoening uit het begeleiden van sporters. Sport en mijn professie gaan daardoor hand in hand. De affiniteit die ik heb met sportblessures, revalidatie en het opstellen van trainingsprogramma’s komt mij dagelijks van pas.
Heeft u geen sportachtergrond? Ook dan help ik u uiteraard graag weer vooruit om er een meer actieve levensstijl op na te houden.
MARTIN VAN VLIET
MARTIN VAN VLIET
Fysiotherapeut en praktijkeigenaar.
Ik ben al ruim 35 jaar werkzaam als specialist in bewegen. Mijn bijzondere aandachtsgebied is het activeren van ouderen ter ondersteuning van de zelfredzaamheid.
Gezondheid en regelmatig bewegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Als fysiotherapeut help en motiveer ik cliënten bij het herstelproces en geef adviezen waarmee zij weer zelfstandig verder kunnen.
NIENKE VAN DER BURG
NIENKE VAN DER BURG
Geboren in 1994 in Amstelveen, maar praktisch mijn hele leven al woonachtig in Apeldoorn. In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma voor fysiotherapie gehaald aan de Hogeschool van Utrecht, waarna ik nu werkzaam ben binnen de Pasch. Als fanatiek hockeyster met de bijbehorende blessures en persoonlijke revalidaties ligt mijn affiniteit binnen de fysiotherapie bij sport en sportgerelateerde klachten. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen met de patiënt te kijken naar haalbare doelen, na bijvoorbeeld een operatie of periode van inactiviteit, en hoe we die samen gaan bereiken.

Niets liever dan een tevreden klant.

DAT IS ONZE PASSIE. DAAR DOEN WE HET VOOR.

Fysiotherapie De Pasch

DE PASCH

ZORGT VOOR BEWEGING

VRIJBLIJVEND CONTACT