We zijn van het bewegen.

DAAROM HEBBEN WE EEN EIGEN TRAININGSRUIMTE

Fysiotherapie De Pasch

VOOR JONG EN OUD

De kop zegt genoeg. Wij zijn er voor jong en oud. Voor alle leeftijden. Loop gerust een keer bij ons binnen en u zult blij verrast worden door de gemiddelde leeftijd. Zo kunt u iemand van 18 jaar treffen die bij ons aan het trainen is, om bijvoorbeeld een hardnekkige sportblessure de baas te worden. Direct daarnaast zit iemand van in de 70 jaar die zijn conditie op peil aan het houden is. En weer een paar apparaten verder werkt een veertiger met rugklachten aan het herstel van zijn spieren. Voor ons is leeftijd niets meer dan een getal in het patiëntendossier. De Pasch is er voor alle leeftijden.

ONGEACHT NIVEAU

Een belangrijke kernwaarde die wij al vanaf de start van ons bedrijf in 1996 koesteren is dat iedereen bij ons welkom is. We zijn er voor alle leeftijden, maar we zijn er ook voor alle niveaus. En dan hebben we het niet over opleiding of afkomst. We staan open voor starters, maar ook voor semi professionele sporters. U bent welkom als u een marathon kunt lopen, maar ook als u door omstandigheden na iedere 10 meter even moet stoppen. Kunt u als gevolg van een aandoening nog nauwelijks iets tillen? U bent welkom. Trekt u met gemak 150 kg omhoog? Ook u zullen we met raad en daad bij staan.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

We zijn niet voor niets fysiotherapeut geworden. Met al onze kennis en ervaring geven we graag advies. Advies over bewegen, want dat is helemaal ‘ons ding’. Geen enkel oefenprogramma is gelijk. Ook die van u is uniek. Waarom? Omdat ook u uniek bent. U krijgt een individueel programma, volledig afgestemd op uw conditie, gestel en doelstelling. Daarbij is er altijd sprake van een verantwoorde opbouw van activiteiten. Fysiotraining bij De Pasch staat voor deskundige begeleiding van een ervaren fysiotherapeut.

OP AFSPRAAK

We zijn een kleinschalige praktijk waar we altijd op afspraak werken. Het is een bewuste keuze. U kunt er daardoor altijd van op aan dat u te maken heeft met dezelfde begeleider (fysiotherapeut). Geen wisseling van de wacht. Er is slechts een beperkt aantal mensen in de trainingsruimte waardoor continuïteit van uw trainingsprogramma gewaarborgd is. Uw begeleider heeft aandacht voor u en zal u met deskundige raad en daad assisteren. Alles is gericht op maximale kwaliteit van onze fysiotraining.

DE PASCH

ZORGT VOOR BEWEGING

VRIJBLIJVEND CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Bel eerst even om een afspraak te maken.

Dan weten we zeker dat u de aandacht krijgt die u verdient.

Maandag van 07.30 – 20.00 uur
Dinsdag van 07.30 – 19.00 uur
Woensdag van 07.30 – 20.00 uur
Donderdag van 07.30 – 15.00 uur
Vrijdag van 07.30 – 13.00 uur
Zaterdag van 08.00 – 11.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

ADRES

De Maatschap voor Fysiotherapie & Fysiotraining De Pasch (want zo heten we officieel) is gevestigd in hartje Apeldoorn direct aan het Oranjepark.

We hebben een eigen parkeergelegenheid, maar we zullen u uiteraard stimuleren om lopend of met de fiets te komen.

Van der Houven van Oordtlaan 12
7316 AH Apeldoorn

Telefoon: 055- 579 0336
E-mail: info@depasch.nl

Wij zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)

KNGF-Logo-WIT

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) van het CIBG (Een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport).

VWS